You are currently viewing Жълто и сиво – оптимизъм и сила
Жълто и сиво - brillbird.bg

Жълто и сиво – оптимизъм и сила

Жълто и сиво – цветовата комбинация която ни дава устойчивост и позитивизъм през 2021

Най-актуалните цветове за 2021 г. са яркото слънчево жълто (PANTONE 13-0647 Illuminating) и успокояващо сиво (PANTONE 17-5104 Ultimate Grey). Panton предлага съчетанието на тези два независими цвята, за да подкрепи хората докато преодоляват продължаващата несигурност с енергични, смели и жизнени нюанси. Жълтото е ярък, весел и цвят пълен със слънчева енергия, а сивото е цвят на вечността, надеждността и здравите основи.

„Изборът на два независими цвята подчертава как различните елементи се обединяват, за да изразят послание за сила и надежда, което е едновременно трайно и обнадеждаващо, предавайки идеята, че не става въпрос за един цвят или един човек, а за повече от един. Съюзът на трайния Ultimate Grey с ярко жълтото Illuminating изразява послание за позитивност, подкрепено със сила на духа “, казва Леатрис Айземан, изпълнителен директор на Pantone Color Institute.

Жълто и сиво – истински хит в маникюра тази година

Изполването на яркото слънчево жълто и успокояващо сиво като комбинация в цветовете за нокти ще бъдат истински хит тази година. Още повече, че красивият маникюр е най-лесния начин да накарате човек да се чувства добре и да се усмихва.


Припомняме, че цветът на 2020 беше „класическото синьо“, което трябваше да донесе спокойствие и увереност. 2020 бе доста бурна година и да видим дали този път Институтът е избрал цветове, подходящи за това, което ни чака през новата 2021 година.

Вашият коментар