You are currently viewing Летни Brillbird тенденции за маникюр 2020
Summer Inspirations - Brillbird.bg

Летни Brillbird тенденции за маникюр 2020

Летни Brillbird вдъхновения за маникюр 2020

Въпреки, че Pantone 2020 избра нюанса “Classic Blue” за цвят на годината, ние се отдалечаваме малко от това и се насочваме към по-живи цветове за летния маникюр 2020.

Лято е – искаме цвят, свежест, блясък, забележимост, светлина и свобода на въображението!

Неон и пастелни нюанси

През лятото неоновите цветове са много актуални. Дори и тези, които харесват стандартните цветове, ще се изкушат да пробват поне с един неонов цвят или пигмент. Тези, които не са толкова смели, ще останат в пастелните нюанси, но забележете от снимките, те изглеждат отлично, дори когато са заедно.
 

Плодови модели

В голямата жега, вкусните плодове изглеждат особено добре на ноктите. Едва ли ще ви стане по хладно, но със сигурност ще се усмихнете, а погледите на всички ще бъдат приковани в ръцете ви и ще има защо!

3D модели, 3D стикери

Вярно е, че 3D стайлинга е подходящ за всеки сезон, но сега е лято и нека точно сега цветята да покрият ноктите. 

Котешко око

През лятото много дами предпрочитат гел лакове Cat Eye. Тази година новият Cat Eye Extra Platinum може да е идеалният избор, а защо не и друг нюанс от серията Cat Eye Extra.

Да направим френския маникюр малко по-различен

За тези, които обичат класическите нокти, но все пак биха експериментирали малко, добър избор може да бъде цветен или блестящ френски маникюр.

Матови нокти

С Matt Extra Top можете да придадете на всеки цвят специален ефект, а ярките, мощни неонови нюанси изглеждат особено добре в тази версия.

Бели нокти за летни нощи

Вечна класика, която почти се превърна в запазена марка на лятото. 

Вашият коментар