3D EFFECT STICKER B9

8.00 лв.

🍭  3D Стикери за нокти 🍭  3D реалистичен ефект 🍭  Водoразтворими стикери за декорация на маникюр 🍭  Brillbird България 🍭

Код: 1701 Категории: , Етикети: ,

Описание

3D Стикери За Нокти | 3D Effect Sticker B9 | Brillbird България 🍭

Ако фантазията ви подсказва да ги използвате върху цялата повърхност на нокътя – направете го. Ако желаете, можете да изрежете на малки детайли и да ги поставите в декорацията.

Стикерите за нокти с 3D ефект прилягат лесно върху нокътната форма. За финал използвайте ТОП лак за дълготрайност и блясък.

Водни 3D Стикери За Нокти от Brillbird са подходящи за поставяне върху обикновен лак, акрил, гел или гел лак.  🍭

Водоразтворимите стикери Brillbird помагат за забележителна декорация на ноктите по специален начин с реалистичен 3D ефект.

Те са ултратънки с ярък и модерен дизайн.

Използването им е много лесно, бързо и се препоръчва дори и за начинаещи, или за употреба в домашни условия. Нанасят се лесно и пасват идеално върху повърхността на нокътя.

Следвайте стъпките по-долу и изразете своята креативност и фантазия.

Как да използваме 3D Стикери за нокти върху гел, акрил или гел лак за нокти.

  1. Предварително изрежете желания мотив, който искате да поставите върху нокътя. (може да приложите шарките по цялата повърхност или да ги изрежете на по-малки детайли)
  2. Потопете стикера във вода за около 25-30 секунди.
  3. Извадете стикера от водата с пинсета, отделете го от хартиената основа (отделянето му е много лесно), подсушете леко излишната вода върху салфетка и поставете избрания от вас мотив върху нокътя.
  4. Подгответе нокътната плочка предварително, като я запечатате и заздравите с основа.
  5. Поставете мотива върху предварително запечатаната нокътна плочка и внимателно изгладете дизайна с върха на пръста си.
  6. След поставянето на мотива върху нокътя, втвърдете за 30 секунди и запечатайте с TOP лак както обикновено за по-дълготрайна устойчивост и бляскавост. (ako използвате гел лак, може да поставите 1 слой база, преди топ лака,  за по-добра издържливост на маникюра.)

 

С помощта на тези 3D стикери за нокти можете да направите ефектни декорации само за няколко минути. Толкова е просто, а превръща всеки маникюр в артистично творение. Аксесоарирайте ги с камъчета или други Brillbird декорации.

Успех! 🍭

Поради условията на осветеност по време на фотографирането на продукта и различните настройки на екрана, цветът на продукта може да има леки изменения от тези на живо.

3D Стикери за нокти , 3D Effect Sticker B9, Brillbird.bg
3D Стикери за нокти, 3D Effect Sticker B9, Brillbird.bg

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “3D EFFECT STICKER B9”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *